Adobe® Acrobat® Pro DC and Adobe® Acrobat® Standard DC Szoftver

 

Üdvözli az Adobe® Acrobat® Pro DC és Adobe® Acrobat®  Standard DC Fontos tudnivalók, mely fontos információkat tartalmaz az Adobe Acrobat termékekről. A Fontos tudnivalók azon részletei, melyek minden termékre alkalmazhatók, nem határozzák meg a termék nevét. Az Adobe Acrobat DC terméktámogatási információkhoz lásd: http://www.adobe.com/go/acrobat_support_hu

 

Rendszerkövetelmények

 

Az Acrobat Pro DC és Acrobat Standard DC for Windows® a következőket igényli:

 

·        1,5 Gigahertz processzor

·        Microsoft® Windows Server® 2008 R2 (32 bit és 64 bit) vagy 2012 R2 (64 bit); Windows 7 (32 bit és 64 bit); Windows 8 (32 bit és 64 bit); Windows 8.1 (32 bit és 64 bit)

·        1 GB RAM

·        2,5 GB szabad merevlemez-terület, ha DVD-ről telepíti és 4,5 GB szabad merevlemez-terület, ha letölthető csomagból telepíti A telepítő ideiglenes fájlokat hoz létre a telepítés során, így a ténylegesen szükséges merevlemez-terület abban az időben nagyobb, mint a feltüntetett érték).

·        1 024 x 768 képernyőfelbontás

·        Internet Explorer® 8, 9, 10 (Windows 8 minimum), 11; Firefox (ESR)

·        DVD-ROM-meghajtó, DVD-ről történő telepítés esetén

·        Opcionális hardveres videógyorsítás

 

Telepítési útmutató

 

A következő útmutatások új szoftver telepítéséhez vagy egy korábbi verzió frissítéséhez is használthatók. Ha frissítést telepít, szükség lehet a tulajdoni lapra.

Az Adobe Acrobat DC telepítése Windows rendszerre

 

1. Indítsa újra a Windows rendszert és kapcsolja ki az antivírus szoftvert.

 

2. Csatlakoztassa számítógépét az internetre.

 

3. A telepítés megkezdése:

  • Ha az Acrobat programot DVD-n kiadott változatban vásárolta meg, helyezze be a DVD-t.
  • Ha az Acrobat programot letölthetőként vásárolta meg, töltse le a csomagot a merevlemezre.

 

Az Adobe javasolja, hogy készítsen egy biztonsági másolatot a letöltött csomagról, lehetőleg DVD-re. Az .exe fájlra duplán kattintva kitömörítheti azt:

 

<rendszermeghajtó>:\felhasználók\<felhasználó neve>\Asztal\Adobe Acrobat DCmappa

vagy

<rendszermeghajtó>:\felhasználók\<felhasználó neve>\Asztal\Adobe Acrobat 2015 mappa

 

 készül az asztalon.

 

Amikor a telepítéssel végzett, nyissa meg a mappát és kattintson duplán a setup.exe fájlra

 

A telepítő képernyő az operációs rendszerrel megegyező nyelven jelenik meg, és információkkal szolgál a Sorozatszámról/próbaverziós telepítésről, PDF tulajdonjogáról és frissítésről. Győződjön meg arról, hogy a számítógép operációs rendszerének nyelvét angolra vagy a vásárlás nyelvére állította be.

 

4. Adja meg sorozatszámát vagy telepítse próbaverzióként. Az egyedileg vásárolt licencek sorozatszáma a DVD-tok külsején található, vagy az elektronikus szoftverkézbesítés (ESD) kézbesítési oldalán online vásárláskor, pl. az Adobe Store online áruház esetén. A sorozatszám az egyedi licencelésű, ESD-rendszerben vásárolt termékek esetén megtalálható az online megrendelési előzményekben is: http://www.adobe.com. Az Adobe Licensing Website licencelési webhelyen történő vásárlás esetén a sorozatszám itt került rögzítésre: http://licensing.adobe.com.

 

5. Személyre szabott telepítéshez, például megváltoztatja az alkalmazás mappájának helyét, kattintson a "Testreszabás" gombra, és válassza ki a mappát, ahová az alkalmazást telepíteni szeretné.

 

Kattintson a "Telepítés" gombra. A telepítés elkezdődik.

 

6. Ha olyan műveletek futnak, melyek összeütközésbe kerülnek a telepítővel, a telepítő megkéri, hogy állítsa le ezeket a folyamatokat a telepítés folytatása előtt. Zárja be a műveleteket, és kattintson a telepítőben a folytatáshoz.

 

7. Az utolsó párbeszédablak: "A telepítés befejeződött"; kattintson a "Befejezés" gombra vagy kattintson a "Futtatás most" gombra az Acrobat futtatásához.

 

Futtassa először Adobe azonosító belépési instrukciókkal

 

1. Az alkalmazás futtatásakor a Bejelentkezés szükséges párbeszédablak jelenik meg. Kattintson a Bejelentkezés most elemre, és adjon meg egy érvényes Adobe azonosítót Bejelentkezés képernyőn.

 

2. Ha nincs Adobe azonosítója, kövesse az utasításokat, hogy elkészítsen egyet.

 

3. Kattintson a "Bejelentkezés" gombra.

 

4. Majd fogadja el a végfelhasználói licencmegállapodást. Az Acrobat használatra kész.

 

5. Ha próbaverzióként telepítette, a Végfelhasználói licencszerződés elfogadása után egy 30 napos próbaidőszak képernyő jelenik meg a Próbaverzió megkezdése gombbal. Kattintson a Próbaverzió megkezdése gombra a próbaidőszak megkezdéséhez. Futtatáskor egy Próbaidőszak képernyő jelenik meg naponta egyszer, mely jelzi a próbaidőszakból még hátralévő napok számát. 30 nap után a próbaidőszak véget ér, és a szoftvert csak PDF fájlok megtekintésére használhatja és csak alapműveleteket végezhet vele, mint megjegyzések hozzáadása, űrlapok kitöltése és aláírás.

Az Acrobat DC eltávolítása Windows rendszeren

 

1. Indítsa el a Vezérlőpultot és válassza ki rajta a Programok és szolgáltatások elemet.

 

2. A megjelenő alkalmazáslistából keresse meg az Adobe Acrobat DC programot és nyomja meg az Eltávolítás gombot.

 

3. Egy párbeszédablak jelenik meg, hogy megerősítse az Acrobat eltávolítási szándékát. Válassza az Igen gombot a termék eltávolításához.

Jogi közlemények

A termék együttműködik olyan internetes szolgáltatásokkal, melyekhez internetkapcsolat, valamint az szükséges, hogy elfogadja a felhasználási feltételeket és adatvédelmi irányelveket (megtalálhatók: www.adobe.com/go/terms_hu). Az Adobe online szolgáltatások (a) csak 13 éves és idősebb felhasználók által vehetők igénybe; (b) nem minden országban és nyelven érhetők el, (c) előfordulhat, hogy előzetes figyelmeztetés nélkül megszűnnek; és (d) regisztrációt igényelhetnek, további díjakat vagy előfizetést kérhetnek.

 

A frissített rendszerkövetelményekhez látogassa meg a http://www.adobe.com/go/acrobat_systems_reqs_hu weblapot.

 

 

© 2015 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. Adobe, Acrobat and Reader are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and other countries. Windows is either a registered trademark or a trademark of Microsoft Corporation in the United Statesand other countries. Apple, Mac OS, and Safari are trademarks of Apple Computer, Inc. registered in the United States and other countries. All other trademarks are the property of their respective owners. Updated Information/Additional Third Party Code Information available at http://www.adobe.com/go/thirdparty_hu/

 

Adobe Systems Incorporated, 345 Park Avenue, San Jose,, California 95110,, USA..