Adobe® Acrobat® Pro DC- ja Adobe® Acrobat® Standard DC -ohjelmisto

 

Tervetuloa lukemaan Adobe® Acrobat® Pro DC- ja Adobe® Acrobat®  Standard DC -ohjelmiston Lueminut-tiedostoa, joka sisältää tärkeitä tietoja Adobe Acrobat -tuotteista. Kaikkia tuotteita koskevissa Lueminut-tiedoston kohdissa ei ole mainittu tuotteen nimeä. Adobe Acrobat DC:n tuotetukitiedot ovat osoitteessa http://www.adobe.com/go/acrobat_support_fi

 

Järjestelmävaatimukset

 

Acrobat Pro DC ja Acrobat Standard DC for Windows® edellyttävät seuraavia:

 

·         1,5 gigahertsin suoritin

·         Microsoft® Windows Server® 2008 R2 (32- tai 64-bittinen) tai 2012 R2 (64-bittinen); Windows 7 (32- tai 64-bittinen); Windows 8 (32- tai 64-bittinen); Windows 8.1 (32- tai 64-bittinen)

·         1 Gt RAM-muistia

·         2,5 Gt vapaata kiintolevytilaa, jos asennat ohjelmiston DVD-levyltä, ja 4,5 Gt vapaata kiintolevytilaa, jos asennat ladattavasta paketista. Lisäksi asennusohjelma luo asennuksen yhteydessä väliaikaisia tiedostoja, joten asennuksessa tarvittava kiintolevytila on mainittua suurempi.

·         Näytön tarkkuus 1 024 x 768

·         Internet Explorer® 8, 9, 10 (vähintään Windows 8), 11; Firefox (ESR)

·         DVD-ROM-asema, jos teet asennuksen DVD-levyltä

·         Videolaitteistokiihdytys valinnainen

 

Asennusohjeet

 

Asenna uusi ohjelmisto tai päivitä aiemmasta versiosta seuraavien ohjeiden mukaan. Jos asennat päivitysversiota, sinun täytyy ehkä todistaa, että omistat tuotteen.

Adobe Acrobat DC:n asentaminen Windows-käyttöjärjestelmään

 

1. Käynnistä Windows uudelleen ja poista mahdolliset virustentorjuntaohjelmat käytöstä.

 

2. Muodosta tietokoneella Internet-yhteys.

 

3. Käynnistä asennus:

  • Jos ostit Acrobat-ohjelmiston -levyllä, aseta levy tietokoneeseen.
  • Jos ostit Acrobat-ohjelmiston ladattavana tiedostona, lataa paketti haluamaasi sijaintiin tietokoneen kiintolevylle.

 

Adobe suosittelee, että varmuuskopioit latauspaketin, mieluimmin DVD-levylle, ennen ohjelmiston asentamista. Kun purat .exe-tiedoston kaksoisnapsauttamalla sitä:

 

<system drive>:\users\<käyttäjänimi>\Desktop\Adobe Acrobat DC -kansio

tai

<system drive>:\users\<käyttäjänimi>\Desktop\Adobe Acrobat 2015 -kansio

 

  luodaan työpöydälle.

 

Kun olet valmis aloittamaan asennuksen, avaa kansio ja kaksoisnapsauta setup.exe-tiedostoa.

 

Asennusohjelma avautuu tietokoneen käyttöjärjestelmän mukaisella kielellä ja näyttää tiedot sarjanumerosta / kokeiluversion asennuksesta, PDF-omistuksesta ja päivitystoiminnosta. Varmista, että tietokoneen käyttöjärjestelmä on määritetty joko englanninkieliseksi tai ostamallesi kielelle.

 

4. Syötä sarjanumero tai asenna kokeiluversio. Kunkin yksittäin lisensoidun ostoksen sarjanumero on DVD-kotelon kannessa. Jos tuote on hankittu sähköisenä versiona esimerkiksi Adobe Storesta, sarjanumero on kuittisivulla. Sähköisenä versiona hankitun tuotteen sarjanumero löytyy myös omasta tilaushistoriastasi osoitteessa http://www.adobe.com/fi. Adoben lisensointisivustosta tekemäsi ostoksen sarjanumero löytyy omien tietojesi kohdalta osoitteesta http://licensing.adobe.com.

 

5. Jos haluat tehdä mukautetun asennuksen esimerkiksi muuttamalla sovelluksen kansiosijaintia, napsauta Mukauta-painiketta ja valitse kansio, johon haluat asentaa sovelluksen.

 

Napsauta Asenna. Asennus käynnistyy.

 

6. Jos käynnissä on muita prosesseja, joista on haittaa asennukselle, asennusohjelma pyytää sinua lopettamaan nämä prosessit, ennen kuin voit jatkaa asennusta. Sulje prosessit ja jatka asennusta napsauttamalla asennusohjelmaa.

 

7. Viimeiseksi näyttöön tulee Asennus valmis -valintaikkuna. Napsauta Valmis tai käynnistä Acrobat napsauttamalla Käynnistä nyt.

 

Ensimmäistä käynnistyskertaa ja Adobe-tunnuksen syöttämistä koskevat ohjeet

 

1. Kun sovellus käynnistyy, näyttöön tulee valintaikkuna, jossa sinua vaaditaan kirjautumaan sisään. Osoita Kirjaudu nyt ja anna kelvollinen Adobe-tunnus kirjautumisnäytössä.

 

2. Jos sinulla ei ole Adobe-tunnusta, luo sellainen noudattamalla kehotteita.

 

3. Napsauta Kirjaudu sisään.

 

4. Hyväksy seuraavaksi käyttöoikeussopimus. Acrobatin pitäisi nyt olla käyttövalmis.

 

5. Jos asensit kokeiluversion, näyttöön tulee käyttöoikeussopimuksen hyväksymisen jälkeen 30 päivän kokeilunäyttö, jossa on Aloita kokeilu -painike. Aloita kokeilujakso napsauttamalla Aloita kokeilu -painiketta. Käynnistyksen jälkeen kokeilunäyttö tulee näkyviin kerran päivässä, ja siinä näkyy kokeilujaksosta jäljellä oleva päivien määrä. 30 päivän kuluttua kokeilujakso päättyy. Tämän jälkeen voit ainoastaan katsella PDF-tiedostoja ja suorittaa perustehtäviä, kuten lisätä kommentteja, täyttää lomakkeita ja allekirjoittaa niitä.

Acrobat DC:n asennuksen poistaminen Windows-käyttöjärjestelmästä

 

1. Avaa Ohjauspaneeli ja valitse Ohjelmat ja toiminnot.

 

2. Korosta Adobe Acrobat DC näyttöön tulevassa sovellusluettelossa ja napsauta Poista-painiketta.

 

3. Näyttöön tulee valintaikkuna, jossa sinua pyydetään vahvistamaan Acrobatin poistaminen. Poista tuote valitsemalla Kyllä.

Juridiset tiedot

Tätä tuotetta voidaan käyttää yhdessä verkkopalvelujen kanssa, jotka edellyttävät Internet-yhteyttä sekä voimassa olevien käyttöehtojen ja tietosuojalausuntojen (osoitteessa www.adobe.com/go/terms_fi) hyväksymistä. Adoben verkkopalvelut (a) on tarkoitettu vähintään 13-vuotiaille käyttäjille; (b) eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla kielillä; (c) voidaan lopettaa siitä etukäteen ilmoittamatta; ja (d) voivat edellyttää rekisteröitymistä ja niistä voidaan periä lisä- tai tilausmaksuja.

 

Järjestelmävaatimusten päivitykset ovat tarkistettavissa osoitteesta http://www.adobe.com/go/acrobat_system_reqs_fi

 

 

© 2015 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. Adobe, Acrobat and Reader are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. Windows is either a registered trademark or a trademark of Microsoft Corporation in the United States and/or other countries. Apple, Mac OS, and Safari are trademarks of Apple Computer, Inc. registered in the United States and other countries. All other trademarks are the property of their respective owners. Updated Information/Additional Third Party Code Information available at http://www.adobe.com/go/thirdparty_fi

 

Adobe Systems Incorporated, 345 Park Avenue, San Jose, California 95110, USA.