

AGENDA

Monday, September 19, 2022 | 10 am - 12 pm | Zoom

	Topic	Purpose/Goal	Proposed Process	Estimated Time
1.	Welcome, Attendance, and Review of Meeting Minutes May 2022	Members to review and approve May 2022 meeting minutes	Chair to take attendance of Collaborative Members	10:00-10:10 (10 min)
2.	State/Federal Updates	Share updates on telemedicine legislation – identify action items to support	Hanna Dinh Hsieh, WA State Telehealth Collaborative Program Manager (UWM) and Chair to present and facilitate discussion	10:10-10:30 (20 min)
3.	Cambia Telemedicine Updates	Share updates on telemedicine at Cambia Health	Mike Zwick, Product Manager (Cambia Health) to present	10:30-10:50 (20 min)
4.	Prescription Digital Therapeutics Follow- Up	Share additional perspective/effort on this new, emerging area of digital health – Prescription Digital Therapeutics	Dr. Dror Ben-Zeev, Director of BRiTE Center and mHealth for Mental Health Program / Professor of Psychiatry and Behavioral Sciences (UWM) to present	10:50-11:10 (20 min)
5.	House Bill 1196: Cost Impact of Audio- Only Telemedicine Updates	Share update on plan/progress for studying this topic	Dr. Ashok Reddy, Associate Professor and Senior Scholar – Value & Systems Science Lab (UWM) to present	11:10-11:30 (20 min)
6.	Community Health Network of WA's Digital Navigation Program	Share efforts on digital navigation at community health centers in Washington	 Jamie Robbins, Program Manager II Digital Navigation, Integrated Programs and Systems Improvement (CHPW) to present 	11:30-11:50 (20 min)
7.	Public Comments and Announcements	All		11:50-12:00 (10 min)

Call In: Meeting ID: 933 4807 5788
Dial by your location
+1 206 337 9723 US (Seattle)
+1 253 215 8782 US (Tacoma)

Zoom Link: https://washington.zoom.us/j/93348075788