

## **AGENDA**

## Monday, September 11, 2023 | 10 am - 12 pm | Zoom

	Topic	Purpose/Goal	Proposed Process	Estimated Time
1.	Welcome, Attendance, and Review of Meeting Minutes July 2023	Members to review and approve July 2023 meeting minutes	Chair to take attendance of Collaborative Members	10:00-10:10 (10 min)
2.	Patient Representative on the Collaborative	Review patient representative candidates on the Collaborative	Chair to present	10:10-10:25 (15 min)
3.	State/Federal Updates	Share updates on telemedicine legislation – identify action items to support	<ul> <li>Hanna Dinh Hsieh, WA State         Telehealth Collaborative Program         Manager (UWM) and Chair to         present and facilitate discussion</li> </ul>	10:25-10:30 (5 min)
4.	Uniform Telehealth Bill Follow-Up Discussion	Continue discussion on this bill from July's meeting	Senator Cleveland (49 <sup>th</sup> District) to present	10:30-10:50 (20 min)
5•	House Bill 1196: Cost Impact of Audio-Only Telemedicine Background	Share a recap on studying this topic	<ul> <li>Jane Beyer, Senior Health Policy Advisor (OIC) to present</li> </ul>	10:50-11:05 (15 min)
6.	House Bill 1196: Cost Impact of Audio-Only Telemedicine Updates	Share update on plan/progress for studying this topic	<ul> <li>Dr. Joshua Liao, Associate Chair for Health Systems and Medical Director of Payment Strategy (UWM) as well as the Value &amp; Systems Science Lab (VSSL) team to present</li> </ul>	11:05-11:50 (45 min)
7.	Public Comments and Announcements	All		11:50-12:00 (10 min)

Call In: Meeting ID: 933 4807 5788
Dial by your location
+1 206 337 9723 US (Seattle)
+1 253 215 8782 US (Tacoma)

Zoom Link: <a href="https://washington.zoom.us/j/93348075788">https://washington.zoom.us/j/93348075788</a>