

AGENDA

Wednesday, May 25, 2022 | 10 am - 12 pm | Zoom

	Topic	Purpose/Goal	Proposed Process	Estimated Time
1.	Welcome, Attendance, and Review of Meeting Minutes March 2022	Members to review and approve March 2022 meeting minutes	Chair to take attendance of Collaborative Members	10:00-10:10 (10 min)
2.	State/Federal Updates	Share updates on telemedicine legislation – identify action items to support	Chair to present and facilitate discussion	10:10-10:25 (15 min)
3.	Prescription Digital Therapeutics	Share various perspectives on this new, emerging area of digital health	 The following to present: Paige Stocks, Director of Partnerships (Xealth) Heidi Kriz, Assistant Director of Medical Policy and Erin Boespflug, Medical Policy Research Analyst (Regence) 	10:25-11:10 (45 min)
4.	Social Determinants of Health Screening via Telehealth	Share opportunities and best practices for gathering these screening questions via telehealth	Dr. Leo Morales, Chief Diversity Officer and Assistant Dean (UWM) to present	11:10-11:30 (20 min)
5.	Digital Navigators	Share Equity in Education Coalition's efforts towards closing the digital divide	Sharonne Navas, Co-Founder and Executive Director (Equity in Education Coalition) to present	11:30-11:50 (20 min)
6.	Public Comments and Announcements	All		11:50-12:00 (10 min)

Call In: Meeting ID: 933 4807 5788
Dial by your location
+1 206 337 9723 US (Seattle)
+1 253 215 8782 US (Tacoma)

Zoom Link: https://washington.zoom.us/j/93348075788