

AGENDA

Wednesday, March 16, 2022 | 1 pm - 3 pm | Zoom

	Topic	Purpose/Goal	Proposed Process	Estimated Time
1.	Welcome, Attendance, and Review of Meeting Minutes January 2022	Members to review and approve January 2022 meeting minutes	Chair to take attendance of Collaborative Members	1:00-1:10 (10 min)
2.	State/Federal Updates	Share updates on telemedicine legislation – identify action items to support	Chair to present and facilitate discussion	1:10-1:25 (15 min)
3.	Molina Telemedicine Updates	Share telemedicine updates from Molina	Dr. Frances Gough (Molina) to present	1:25-1:40 (15 min)
4.	Nursing Telemedicine Updates	Share telemedicine updates on nursing-related disciplines	Debbie Carlson (WA DOH) to present	1:40-2:00 (20 min)
5•	Health Information Exchange (HIE)	Share policy, market, and strategy considerations of HIE in Washington	Rick Rubin (OneHealthPort) to present	2:00-2:25 (25 min)
6.	National Telehealth Technology Assessment Resource Center (TTAC) Presentation	Share resources/services available and current state of affairs around telemedicine technologies	Jordan Berg (TTAC) to present	2:25-2:50 (25 min)
7.	Public Comment and Announcements	All		2:50-3:00 (5 - 10 min)

Call In: Meeting ID: 933 4807 5788
Dial by your location
+1 206 337 9723 US (Seattle)
+1 253 215 8782 US (Tacoma)

Zoom Link: https://washington.zoom.us/j/93348075788