

## **AGENDA**

## Monday, November 14, 2022 | 10 am - 12 pm | Zoom

	Topic	Purpose/Goal	Proposed Process	Estimated Time
1.	Welcome, Attendance, and Review of Meeting Minutes September 2022	Members to review and approve September 2022 meeting minutes	Chair to take attendance of Collaborative Members	10:00-10:10 (10 min)
2.	State/Federal Updates	Share updates on telemedicine legislation – identify action items to support	<ul> <li>Hanna Dinh Hsieh, WA State         Telehealth Collaborative Program         Manager (UWM) and Chair to         present and facilitate discussion     </li> </ul>	10:10-10:25 (15 min)
3.	Northwest Regional Telehealth Resource Center (NRTRC) Conference Update	Share conference highlights	Nicki Perisho, Program Director (NRTRC) to present	10:25-10:45 (20 min)
4.	Providence Hospital At Home Program	Share efforts and best practices for a hospitalat-home program	<ul> <li>Providence Telehealth Team to present:</li> <li>Dr. Romil Wadhawan, Medical Director (Providence)</li> <li>Pita Nims, Program Director (Providence)</li> <li>Jessica Wynant, Program Manager (Providence)</li> </ul>	10:45-11:10 (25 min)
5.	National Center for Interstate Compacts (NCIC)	Share updates on interstate compacts	Dan Logsdon, Director (NCIC) and Tammie Perreault, Northwest Regional Liaison (U.S. Department of Defense) to present	11:10-11:30 (20 min)
6.	Audio-Only Telemedicine: Established Relationship Definition	Seek input for next steps/recommendations regarding established relationship definition	Chair to present and facilitate discussion	11:30-11:50 (20 min)
7•	Public Comments and Announcements	All		11:50-12:00 (10 min)

Call In: Meeting ID: 933 4807 5788
Dial by your location
+1 206 337 9723 US (Seattle)
+1 253 215 8782 US (Tacoma)

Zoom Link: <a href="https://washington.zoom.us/j/93348075788">https://washington.zoom.us/j/93348075788</a>