

AGENDA

Monday, November 13, 2023 | 10 am - 12 pm | Zoom

	Topic	Purpose/Goal	Proposed Process	Estimated Time
1.	Welcome, Attendance, and Review of Meeting Minutes September 2023	Members to review and approve September 2023 meeting minutes	Chair to take attendance of Collaborative Members	10:00-10:10 (10 min)
2.	State/Federal Updates	Share updates on telemedicine legislation – identify action items to support	 Hanna Dinh Hsieh, WA State Telehealth Collaborative Program Manager (UWM) and Chair to present and facilitate discussion 	10:10-10:20 (10 min)
3.	Federal Telehealth Resources	Share telehealth resources from Health Resources & Services Administration (HRSA)	Aphrodyi Antoine, Acting/Deputy Regional Administrator – Region 10 Seattle Office (HRSA) and Wakina Scott, Deputy Director – Office for the Advancement of Telehealth (HRSA) to present	10:20-10:45 (25 min)
4.	Established Patient- Provider Relationship	Review proposed legislation changes and seek recommendations	Chair to present	10:45-11:05 (20 min)
5•	Thriving Together's Telehealth Efforts	Share telehealth best practices from Thriving Together	 Wendy Brzezny, Director of Clinical Integration (Thriving Together) to present 	11:05-11:25 (20 min)
6.	EvergreenHealth's Telehealth Experience	Share telehealth updates and best practices from EvergreenHealth	Kai Neander, Director – Digital & Virtual Health (EvergreenHealth) to present	11:25-11:45 (20 min)
7.	Northwest Regional Telehealth Resource Center (NRTRC) 2024 Conference	Share announcement on conference and exhibitors & sponsorship opportunity	Cara Towle, Associate Director – Telepsychiatry, Psychiatry and Behavioral Sciences (UWM) to present	11:45-11:50 (5 min)
8.	Public Comments and Announcements	All		11:50-12:00 (10 min)

Call In: Meeting ID: 933 4807 5788
Dial by your location
+1 206 337 9723 US (Seattle)
+1 253 215 8782 US (Tacoma)

Zoom Link: https://washington.zoom.us/j/93348075788