

## **AGENDA**

## Thursday, November 4, 2021 | 10 am - 12 pm | Zoom

	Topic	Purpose/Goal	Proposed Process	Estimated Time
1.	Welcome, Attendance, and Review of Meeting Minutes September 2021	Members to review and approve September 2021 meeting minutes	Chair to take attendance of     Collaborative Members	10:00-10:10 (10 min)
2.	State/Federal Updates	Share updates on telemedicine legislation – identify action items to support	Chair to present and facilitate discussion	10:10-10:25 (15 min)
3.	Bree Collaborative Telehealth Guidelines	Share telemedicine data to guide conversations around HB 1196, audio-only telemedicine, and the digital divide	Ginny Weir (Bree Collaborative) to present	10:25-10:40 (15 min)
4.	HB 1196 Draft Report	Share draft of HB 1196 report and recommendations for an established relationship	Chair to present and facilitate discussion	10:40-11:05 (25 min)
5.	Telehealth Best Practices in Other States	Share key learnings on telehealth from other states	Nicki Perisho (NRTRC) to present	11:05-11:25 (20 min)
6.	Interstate Licensure	Share updates on interstate licensure	Chair to present and facilitate discussion	11:25-11:50 (25 min)
7•	Public Comment and Announcements	All		11:50-12:00 (5 - 10 min)

Call In: Meeting ID: 933 4807 5788
Dial by your location
+1 206 337 9723 US (Seattle)
+1 253 215 8782 US (Tacoma)

Zoom Link: https://washington.zoom.us/j/93348075788