

AGENDA

Monday, January 29, 2024 | 10 am - 12 pm | Zoom

	Topic	Purpose/Goal	Proposed Process	Estimated Time
1.	Welcome, Attendance, and Review of Meeting Minutes November 2023	Members to review and approve November 2023 meeting minutes	Chair to take attendance of Collaborative Members	10:00-10:10 (10 min)
2.	State/Federal Updates	Share updates on telemedicine legislation – identify action items to support	 Hanna Dinh Hsieh, WA State Telehealth Collaborative Program Manager (UWM) and Chair to present and facilitate discussion 	10:10-10:20 (10 min)
3.	New Collaborative Member: Premera	Share telehealth resources from Health Resources & Services Administration (HRSA)	 Preet Kaur, Legislative Policy Manager – Congressional and Legislative Affairs (Premera) and Chair to present 	10:20-10:30 (10 min)
4.	Patient Representative on the Collaborative	Review patient representative candidate on the Collaborative	Chair to present	10:30-10:40 (10 min)
5•	Established Patient- Provider Relationship Follow-Up	Share sub-committee recommendation on proposed legislation	Chair to present	10:40-10:55 (15 min)
6.	Telehealth Access & Best Practices in Northern California	Share telehealth, access, and equity efforts	 Katherine Kim, PhD, MBA, MPH, Principal (Consumer Health Informatics and Health Science), Principal Investigator (ACTIVATE and Community Connectivity Framework for Digital Health Equity) to present 	10:55-11:15 (20 min)
7.	Uniform Telehealth Act	Share updates and any changes on this bill	Michele Radosevich, Partner (Davis Wright Tremaine LLP) to present	11:15-11:35 (20 min)
8.	Public Comments and Announcements	All		11:35-11:45 (10 min)

Call In: Meeting ID: 933 4807 5788
Dial by your location
+1 206 337 9723 US (Seattle)
+1 253 215 8782 US (Tacoma)

Zoom Link: https://washington.zoom.us/j/93348075788